Praatgrage wietsoorten

Praatgrage wietsoorten

Ja, het algemene beeld van de effecten van wiet is voornamelijk die van het bankhangen. Het uitstellen van to-do’s en het lachen om niet hele grappige grappen. Inmiddels weten we dat dit te kort door de bocht is, dat kon je namelijk bijvoorbeeld hier of hier lezen. Er zijn ook soorten waarvan je op de spreekwoordelijke praatstoel gaat zitten. We vertellen er meer over.

Normaal die stille muis, met een jointje achter de kiezen ineens haantje de voorste. Er zijn verschillende wietsoorten die er voor kunnen zorgen dat je aanweziger wordt in sociale situaties. Ze maken je spraakzamer. De sterke verhalen moet je wel echt nog zelf verzinnen, maar ze helpen je wel om ze te uiten. We zetten er een paar op een rijtje.

Banana

Een Californische knaller, OG Kush gekruist met een soort bananensmaak met een sativa-dominante hybride als resultaat. Met THC percentages van tussen de 23% en 30% weet je zeker dat die high erin gaat klappen. Deze sativa high gaat feilloos over in een ontspannende indica sensatie. Spraakwater gegarandeerd.

Super Lemon Haze

Een prachtige nakomeling van intieme momenten tussen Lemon Skunk en Super Silver Haze. Hier ervaar je eerst de indica ontspanning, maar later ga je heerlijk op de sativa goedheid. Het THC-percentage bedraagt zo rond de 20%.

Amnesia Haze

De absolute bestseller in veel shops. De verfrissende geur in combinatie met de citrussmaken en onvergetelijke high maakt het één van ’s werelds meest tot de verbeelding sprekende wietsoorten. Flinke euforische effecten, een aangenaam opgewekt gevoel. Heerlijk. Ook hier zo’n 20% THC gehalte.

Blue Dream

Vraag een expert, en hij zal zeggen dat dit één van de meest sociale wietsoorten is. Een sativa-dominante hybride die eigenlijk altijd de stemming verbeterd. Van zalige kalmte naar legendarisch gegiechel. Een gezellige tijd gegarandeerd. 22% THC.

Lemon Kush

Stressverlichter nummer 1! Lemon Kush is een indica-dominante hybride met een vrolijke, euforische high. Hij helpt bij het dealen met angst en depressie en zorgt tegelijker tijd voor creatieve uitspattingen en sociale input. Kwebbel, kwebbel, kwebbel.

Cannatonic

Last but not least. Slechts zo’n 6% THC maar hij mag zeker niet ontbreken. Het hoge CBD-gehalte, dat gelijk of zelfs hoger licht dan het THC-gehalte, maakt je niet per se heel high, maar het biedt wel hele gunstige effecten in sociale situaties. Je blijft relatief nuchter, kalmeert en biedt anti-angst-effecten. Hierdoor wordt de drempel lager om je mond open te trekken. Oh ja, de CBD brengt uiteraard gezondheidsvoordelen met zich mee. DOEN.

 

Houd onze Kruiden & Specerijen-kaart in de gaten om te zien welke we momenteel in het assortiment hebben.